Snitel la capac

de papabundetot in Porc, 13 Apr 2014 | 3242 vizualizari

 

Ideea acestui snitel la capac mi-a venit dupa ce am vazut o bucatarasa draga mie (Babi5) ca a gatit un snitel natur.Eu am folosit aromele care imi plac mie mult,cele indiene si asiatice dar ideea in sine a pornit de la reteta lui Babi,careia vreau sa ii si multumesc!

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 7 felii pulpa de porc
  • sos stridii
  • sos soia
  • sos tobasco
  • 1 lingura tika masala
  • curry
  • chimen macinat
  • ghimbir macinat
  • 3 cepe mari
  • 1/2 ardei iute rosu
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare,
  • faina,
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel la capac:

Am batut bine carnea si apoi am pus-o la marinat intr-un castron cu sos stridii,sos de soia si sos tobasco,si am lasat-o asa aproximativ 1 ora pentru a se fragezi.

Dupa acest timp am luat fiecare bucata de carne si am dat-o prin faina alba,apoi am pus-o intr-o tigaie cu putin ulei si am prajit-o pe ambele parti pentru a prinde o culoare frumoasa.Dupa ce am terminat de prajit toate bucatile,le-am pus la odihnit pe o farfurie si am trecut la sos.

Am tocat marunt ceapa,usturoiul,ardeiul iute,intr-o cratita am pus 2 linguri de ulei,apoi condimentele uscate,pe care le-am lasat 1 minut sa isi elibereze aroma,apoi am adaugat ceapa tocata,usturoiul si ardeiul si le-am lasat sa se prajeasca usor la foc mic, am adaugat in cratita si bucatile de carne,sosul de rosii ,am acoperit bucatile de carne cu o cana de apa si le-am lasat sa fiarba la foc mic aproximativ 30 minute.

Ca si garnitura se poate servi cu  cus cus,orez sau piure de cartofi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel la capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Satisfyyourcravings 1

14.04.2014, 15:48

Wow, ce interesanta metoda!

JulyCris 1

14.04.2014, 16:08

Bya Ralu 1

21.04.2014, 20:34

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

ieri la 16:43

Paste coquillettes cu mazare si bacon

ieri la 16:30

Desert prajitura Fantezie

de dantes 5

pe 19.01 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

ieri la 16:43

Paste coquillettes cu mazare si bacon

ieri la 16:30

Desert prajitura Fantezie

de dantes 5

pe 19.01 la 12:50

RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc natur