Tochitura dobrogeana

de gugugh in Porc, 11 Noi 2010 | 8006 vizualizari

 

o reteta pe care o am de la alina banica, careia ii multumesc . e ff buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc, 
  • 50 ml ulei;
  • 1 foaie de dafin;
  • cateva  boabe de piper;
  • 2 cani de apa;
  • 1 pahar de vin rosu / am preparat si cu vin alb si mi.a placut mai mult;
  • 3 linguri de pasta de rosii;
  • 1 capatana de usturoi;
  • sare;
  • boia de ardei dulce sau picata dupa preferinta;
  • 250 g telemea de oaie;
  • 4 oua;
  • malai pentru mamaliguta.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura dobrogeana:

1. Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat.


2. Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foaia de dafin si piperul boabe.


3. Se fierbe totul la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul,pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri, se potriveste de sare, boia dupa gustul fiecaruia. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute.



Se serveste fierbinte alaturi de mamaliguta calda, ou ochi, branza rasa si dupa preferinta cu muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Ade200 1

14.12.2011, 18:34

Văleu, ce bună e!

gugugh 1

28.01.2012, 20:14

da e ff buna...

babi5 1

14.12.2014, 19:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc la ceaun