Snitel milanez

de lilik in Pui, 14 Apr 2011 | 4879 vizualizari

 

Este felul de mancare milanez prin excelenta,cunoscut in toata lumea si preferatul copiilor...de obicei se face din carne de vita dar eu astazi l-am facut din piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • 2 oua
  • pesmet(facut in casa cu paine mai tare,dar nu veche si facut mai mare nu fin ca cel din comert)
  • unt(pt prajit)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel milanez:

Batem feliile de piept si le presaram putina sare apoi le dam prin oul batut FARA SARE dupa care le dam prin pesmet(si acesta fara sare) pe ambele parti si presam cu mainile ca sa se lipeasca bine de carne.

Snitelele le prajim in unt ,unde am adaugat si foarte putin ulei, prima data la foc mare apoi micsoram flacara si miscam snitelul in tigaie ca sa nu se lipeasca intorcandu-l o singura data.

Cand este gata il scoatem pe un prosop de hartie pt a abssorbi grasimea in exces,dupa care presaram sare si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel milanez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale frantuzesti