Snitel milanez

de lilik in Pui, 14 Apr 2011 | 2622 vizualizari

 

Este felul de mancare milanez prin excelenta,cunoscut in toata lumea si preferatul copiilor...de obicei se face din carne de vita dar eu astazi l-am facut din piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • 2 oua
  • pesmet(facut in casa cu paine mai tare,dar nu veche si facut mai mare nu fin ca cel din comert)
  • unt(pt prajit)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel milanez:

Batem feliile de piept si le presaram putina sare apoi le dam prin oul batut FARA SARE dupa care le dam prin pesmet(si acesta fara sare) pe ambele parti si presam cu mainile ca sa se lipeasca bine de carne.


Snitelele le prajim in unt ,unde am adaugat si foarte putin ulei, prima data la foc mare apoi micsoram flacara si miscam snitelul in tigaie ca sa nu se lipeasca intorcandu-l o singura data.


Cand este gata il scoatem pe un prosop de hartie pt a abssorbi grasimea in exces,dupa care presaram sare si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel milanez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lilik 1

17.04.2011, 20:05

poftiti poftiti va servesc cu drag multumesc frumos

adry88 1

07.05.2011, 13:26

Bya Ralu 1

27.08.2012, 19:05

ce super arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci gratinat