Snitel milanez

de lilik in Pui, 14 Apr 2011 | 3179 vizualizari

 

Este felul de mancare milanez prin excelenta,cunoscut in toata lumea si preferatul copiilor...de obicei se face din carne de vita dar eu astazi l-am facut din piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • 2 oua
  • pesmet(facut in casa cu paine mai tare,dar nu veche si facut mai mare nu fin ca cel din comert)
  • unt(pt prajit)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel milanez:

Batem feliile de piept si le presaram putina sare apoi le dam prin oul batut FARA SARE dupa care le dam prin pesmet(si acesta fara sare) pe ambele parti si presam cu mainile ca sa se lipeasca bine de carne.


Snitelele le prajim in unt ,unde am adaugat si foarte putin ulei, prima data la foc mare apoi micsoram flacara si miscam snitelul in tigaie ca sa nu se lipeasca intorcandu-l o singura data.


Cand este gata il scoatem pe un prosop de hartie pt a abssorbi grasimea in exces,dupa care presaram sare si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel milanez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lilik 1

17.04.2011, 20:05

poftiti poftiti va servesc cu drag multumesc frumos

adry88 1

07.05.2011, 13:26

Bya Ralu 1

27.08.2012, 19:05

ce super arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crispy Strips