Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 1 Apr 2015 | 5223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui mare
  • 300 gr ficat de pui
  • 1 ceapa
  • 3 lg mustar frantuzesc
  • 2 lg ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor:

Puiul il spalam bine si-l curatam de impuritati.Ceapa o taiem fidelute.Ficatul il curatam de pielita,il saram si piperam si-l amestecam cu ceapa taiata. Umplem puiul cu ficat si ceapa si-l prindem cu 2 scobitori ca sa nu iasa umplutura.

Uleiul de masline il amestecam cu sare,piper si mustarul frantuzesc si ungem puiul.Il asezam intr-un vas de yena si-l da-m la cuptor la 200 grade pentru 1 ora.Il putem servi alaturi de o salata sau cartofi,orez.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

02.04.2015, 13:44

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:25

mirela0911 1

03.04.2015, 13:59

Ce-mi place ce ai facut tu aici!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu legume la cuptor