Friptura de pui la cuptor

de noiinbucatarie in Pui, 21 Apr 2017 | 976 vizualizari

 

O friptura gustoasa, o alternativa a puiului prajit in ulei, mult mai sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe de pui
  • ardei boia dulce
  • piper
  • sare
  • usturoi praf sau usturoi pisat
  • 1 iaurt grecesc
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 fire leustean verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:


Mai intai, taiem pulpele in doua, desfacem copanelul de semipulpa. Punem carnea de pui in tava, o condimentam cu sare, piper, ardei boia dulce si praf de usturoi (il putem inlocui cu usturoi pisat) si dam la cuptor asa uscata, fara sa adaugam ulei sau apa. Intoarcem, din cand in cand, carnea sa se rumeneasca uniform.


Pisam usturoiul, il amestecam cu leusteanul tocat si cu iaurtul.


Servim pulpele cu sos de usturoi.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Putem lasa si intregi pulpele, dupa preferinta.

2

Nu adaugam ulei, apa sau alte lichide in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

miki_a 1

21.04.2017, 23:37

Tare bună!

noiinbucatarie 1

22.04.2017, 11:05

mirela0911 1

23.04.2017, 19:37

Buna friptura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu legume si pui