Papricas de pui

de Bya Ralu in Pui, 25 Feb 2012 | 1893 vizualizari

 

Este o tocanita delicioasa,mie imi place foarte mult,sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • ulei masline
  • 200 ml supa
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 linguri bulion
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Pulpele le-am fiert la supa si am pastrat 200 ml de zeama. Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica. Intr-un ceaun se pune ulei de masline si ceapa, dupa care se adauga si morcovul ras si condimentele (vegeta,cimbru,busuioc,boia dulce,rozmarin si piper) si stingem cu putina supa. Se adauga si pulpele de pui la rumenit putin si adaugam toata supa. Adaugam si bulionul subtiat cu apa si se lasa 10 min la fiert. Se prepara din 2 oua si 2 linguri de faina o pasta, luam cu 1 lingura si le punem in tocanita. Se formeaza niste galusti pe care le lasam la fiert inca 10 min. Intre timp dintr-o lingura de faina, facem o pasta subtire cu apa pentru a ingrosa papricasul. Dupa 10 minute se poate servi,cu muraturi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

01.01.2014, 18:51

babi

roxana_simona 1

03.01.2014, 15:03

bun

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 21:35

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Papricas unguresc de pui