Snitel vienez

de AnyCostescu in Porc, 13 Oct 2012 | 3085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg cotlete de porc fara os
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 200 g pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez:

Bati cotletele cu ciocanul de snitele,dar nu prea tare pt a nu distruge fibrele.


Sarezi si piperezi carnea.


Pe mijlocul fiecarei bucati asezi o felie de cascaval subtire.


Ouale le bati cu putina sare.


Rulezi feliile de carne si le treci prin ouale batute, apoi prin pesmetul amestecat cu faina.


Prajesti imediat snitelele in ulei incins.


Dupa 2-3 minute le dai la foc potrivit ca sa se friga inabusit si sa capete o culoare frumoasa.


Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie si crusta tare.


Servesti snitelul cu garnituri la alergere sau simplu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

olivee 1

13.10.2012, 21:43

yamii

MotanLaOale 1

13.10.2012, 23:10

diaconta 1

13.10.2012, 23:53

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de praz cu măsline şi porc