Tocanita de cartofi cu carnati afumati si rozmarin

de mihaelar63 in Porc, 13 Dec 2013 | 3260 vizualizari

 

O mancarica atat de simpla dar atat de gustoasa . Ramne sa testam doar condimente sau ierburi diferite cand o preparam.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 500 gr carnat proaspat afumat
  • 200 gr carne afumata
  • 4 cepe verzi
  • 1/2 lingurita boia
  • 1 lingura faina aba
  • 100 ml ulei
  • sare
  • rozmarin verde
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnati afumati si rozmarin:

Curatati , spalati si taiati cuburi mari cartofii.

Opariti carnatul si carnea .Taiati carnatul  bucati de grosimea a doua degete .

Spalati si curatati si taiati rondele  ceapa .

Caliti in ulei carnatul si carnea afumata . Adugati dupa 2 minute ceapa.

Sarati,puneti boiaua+faina alba.Amestecati si puneti o cana cu apa.

Dupa ce ati adugat cartofii completati cu apa cat sa-i acopere daca este nevoie

Serviti tocanita asezonata cu rozmarin si patrunjel verde .

 

 

TIPS-URI

1

S-ar putea ca carnatul sa fie picant si atunci nu mai este nevoie de piper .

2

La fel atentie la sare , carnatul si carnea afumata sunt suficient de sarate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati afumati si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

simona72 1

13.12.2013, 13:48

Ma omori cat gatesti....eu n-am nimic, asa ca venim la masa!

laura_n 1

13.12.2013, 13:51

bunaciunee

Rocsi 1

13.12.2013, 20:59

O tocanita cam gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu bacon