Tocanita de cartofi cu carnati afumati si rozmarin

de mihaelar63 in Porc, 13 Dec 2013 | 1142 vizualizari

 

O mancarica atat de simpla dar atat de gustoasa . Ramne sa testam doar condimente sau ierburi diferite cand o preparam.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 500 gr carnat proaspat afumat
  • 200 gr carne afumata
  • 4 cepe verzi
  • 1/2 lingurita boia
  • 1 lingura faina aba
  • 100 ml ulei
  • sare
  • rozmarin verde
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnati afumati si rozmarin:

Curatati , spalati si taiati cuburi mari cartofii.


Opariti carnatul si carnea .Taiati carnatul bucati de grosimea a doua degete .


Spalati si curatati si taiati rondele ceapa .


Caliti in ulei carnatul si carnea afumata . Adugati dupa 2 minute ceapa.


Sarati,puneti boiaua+faina alba.Amestecati si puneti o cana cu apa.


Dupa ce ati adugat cartofii completati cu apa cat sa-i acopere daca este nevoie


Serviti tocanita asezonata cu rozmarin si patrunjel verde .



 

TIPS-URI

1

S-ar putea ca carnatul sa fie picant si atunci nu mai este nevoie de piper .

2

La fel atentie la sare , carnatul si carnea afumata sunt suficient de sarate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati afumati si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

simona72 1

13.12.2013, 13:48

Ma omori cat gatesti....eu n-am nimic, asa ca venim la masa!

laura_n 1

13.12.2013, 13:51

bunaciunee

Rocsi 1

13.12.2013, 20:59

O tocanita cam gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu coaste