Bacon crud tras în tigaie

de ionix in Porc, 16 Oct 2010 | 5409 vizualizari

 

rapid si gustos...

 

INGREDIENTE

  • 200 g bacon proaspat
  • 2 carnaciori mai mici sau 1 mai mare
  • 2 catei de usturoi
  • Doua linguri cu ulei
  • Doua linguri cu apa
  • lingura vin alb sec
  • 1/3 lingurita cu cimbru uscat
  Pentru omleta cu ceapa:
  • Doua oua
  • ceapa mica
  • Busuioc
  • Sare, piper
  • Doua linguri cu ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bacon crud tras în tigaie:


Voi da ingredientele doar pentru o portie pentru ca fiecare portie se face individual, pentru a avea o savoare mai buna. Eu am facut 4 portii.



Pentru cine nu mananca sarat, lasati la desarat in apa rece macar o ora.


Se incinge uleiul bine si apoi se pun fasiile de bacon proaspat.


Se lasa 2 minutele si se pun carcaciorii taiati rondele.


Se pune putina apa si se adauga si usturoiul taiat feliute subtiri.


Se lasa la foc mediu, acoperind cu un capac.


Cand incepe sa sfaraie mai adaugati inca o lingura cu apa.


Dupa circa 10 minute puneti cimbrul si vinul.


Lasati sa se inabuse la foc iute inca vreo 5 minute si opriti focul.


Daca l-ati desarat, adaugati sare si piper dupa gust.



Preparare omleta:


Se bat ouale bine cu putina sare, piper si busuoic.


Se incinge uleiul si calim ceapa.


Dupa ce s-a calit ceapa bine, turnam ouale si facem o omleta. Se scurge cand se scoate din tigaie si se aseaza langa bacon.


Se serveste cu muraturi sau cu mamaliguta si mujdei.



Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Bacon crud tras în tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

nadina73 1

17.10.2010, 23:48

cum de mi-a scapatvreauuuuuuuuu si dau 5f

ionix 1

17.10.2010, 23:56

@Laly... acum dezghet

@Nadina... bine maaai, iti fac si tie mai ales ca vii si-mi dai furci peste tot sarut-mana

alinutzika 1

19.08.2011, 13:59

ce bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi pufoase cu branza
  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

ieri la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

ieri la 12:31

Tort cu cremă de ciocolată și jeleu de coacăze negre

pe 09.07 la 15:48

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

pe 09.07 la 14:36

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta