Tocana de gnocchi cu carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 28 Feb 2019 | 3918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200-300 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 punga de gnocchi
  • ulei de masline
  • frunze de salvie
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de gnocchi cu carne de porc:

Carnea de porc se spala, se taie cuburi si se pune intr-un ceaun cu ulei de masline, sa se rumeneasca putin pe toate partile.

Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba carnea.

Cand carnea e aproape fiarta, se pune ceapa tocata marunt, se mai pune putina apa, sa fiarba si condimentele.

Gnocchi se fierb in apa cu sare, se lasa timpul precizat pe punga.

Carnea cu sosul format se transfera int-o tigaie wok, se pun gnocchi fierti si scursi si frunzele de salvie.

Se lasa cateva minute dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de gnocchi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana cu afumatura si muraturi