Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor

de ionix in Porc, 18 Feb 2011 | 9268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa două kg cartofi
  • 1 kg pulpă de porc
  • o cutie cubuleţe roşii decojite
  • mărar
  • foi de dafin
  • 1 ardei gras roşu
  • 4 cepe galbene
  • sare, piper
  • puţin cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor:

Carnea se taie cuburi şi se spală  în câteva ape reci, până iese tot sângele, iar după aia se aşează într-un vas yena.    

Peste carne punem: ceapa tăiată cubuleţe, ardeiul tăiat feliuţe, sare şi piper după gust, două-3 foi de dafin, cimbru şi turnăm apă cât să acopere puţin carnea.     Cartofii se taie cuburi şi se aşează printre bucăţile de carne, astfel încât să încapă toţi.   

Dăm vasul de yena la cuptor la foc mic până când carnea este aproape gata. După aia scoatem vasul de yena afară şi turnăm cuburile de roşii şi mărarul tocat.   

Se lasă la cuptor la foc mediu până când scade puţin sosul iar apoi servim.    Se serveşte caldă cu o salată sau murături.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sylvia 1

18.02.2011, 19:35

Ionixule drag in primul rand ca ti-ai pus o poza minunata in al doilea rand ai fost o harinicuta la facut bunatati ceva mai rar, absentez eu din zoa dar te laud retroactiv siin al treilea rand e minunat ce ai facut tu acolo , tare as degusta putin

diaconta 1

18.02.2011, 21:15

ce buna o fi

kamy 1

20.02.2011, 15:30

buuuuna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar