Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor

de ionix in Porc, 18 Feb 2011 | 5267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa două kg cartofi
  • 1 kg pulpă de porc
  • o cutie cubuleţe roşii decojite
  • mărar
  • foi de dafin
  • 1 ardei gras roşu
  • 4 cepe galbene
  • sare, piper
  • puţin cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor:

Carnea se taie cuburi şi se spală în câteva ape reci, până iese tot sângele, iar după aia se aşează într-un vas yena.


Peste carne punem: ceapa tăiată cubuleţe, ardeiul tăiat feliuţe, sare şi piper după gust, două-3 foi de dafin, cimbru şi turnăm apă cât să acopere puţin carnea. Cartofii se taie cuburi şi se aşează printre bucăţile de carne, astfel încât să încapă toţi.


Dăm vasul de yena la cuptor la foc mic până când carnea este aproape gata. După aia scoatem vasul de yena afară şi turnăm cuburile de roşii şi mărarul tocat.


Se lasă la cuptor la foc mediu până când scade puţin sosul iar apoi servim. Se serveşte caldă cu o salată sau murături.


Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sylvia 1

18.02.2011, 19:35

Ionixule drag in primul rand ca ti-ai pus o poza minunata in al doilea rand ai fost o harinicuta la facut bunatati ceva mai rar, absentez eu din zoa dar te laud retroactiv siin al treilea rand e minunat ce ai facut tu acolo , tare as degusta putin

diaconta 1

18.02.2011, 21:15

ce buna o fi

kamy 1

20.02.2011, 15:30

buuuuna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor