Ceafa de porc condimentata la gratar

de -Miti- in Porc, 26 Ian 2014 | 1046 vizualizari

 

Pe cand faceam practica la restaurant, am vazut ca foloseau un condiment de la Kotanyi tare bun. Acum ca se gaseste si in magazine ,l-am incercat si eu. E excelent,contine si sare,deci nu mai trebuie sa adaugam. Si are si chimen :)

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de ceafa de porc cu os cam de 200 gr
  • 1-2 lingurite de condiment ptr porc Kotanyi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc condimentata la gratar:

Adaugam condimentul pe ambele parti si batem cu ciocanul de bucatarie.


Lasam deoparte 15 minute.


Infierbantam tigaia grill si adaugam putin ulei.


Adaugam bucata de carne si o prajim pe ambele parti.


Se serveste cu garnitura,salata si sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc condimentata la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Pushaa 1

27.01.2014, 15:08

nemaipomenit de buna!

laura_n 1

27.01.2014, 15:55

de aseara am vazut-o si mi-a facut pofta )

diaconta 1

30.01.2014, 22:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici)