Tocanita de porc cu cartofi

de Sim0na in Porc, 29 Apr 2015 | 1985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g pulpa porc cu grasime
  • 6 fire ceapa verde
  • ½ ardei capia
  • 2 bucati morcov
  • 5 catei usturoi
  • 1 fir rozmarin
  • cimbru
  • boia dulce
  • piper boabe
  • suc de rosii
  • sare
  • ulei
  • 6 cartofi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu cartofi:

Intr-un vas am pus putin ulei si bucatile de carne lasandu-le la calit cateva minute, pana si-au schimbat culoarea pe toate partile. Am scos carnea, si le-am dat deoparte, uleiul l-am aruncat.


Ceapa, ardeiul si morcovul le-am taiat bucati potrivite si le-am pus la calit pana s-au inmuiat. Am adaugat bucatile de carne, cateii de usturoi taiati pe lung si am completat cu apa calda cat sa acopere bucatile de carne. La primele clocote am pus crenguta de rozmarin, cimbru si o lingurita rasa de sare. Am lasat sa fiarba cca jumatate de ora, completand cu apa de cate ori este cazul, apoi am pus 2 lingurite de boia dulce si cca 150 ml suc de rosii si am mai lasat sa fiarba vre-o 5 minute.


Intre timp am pregatit cartofii, curatandu-i si taindu-i cubulete, apoi i-am pus in tocanita, lasandu-i pana ce sunt fierti, iar sosul a scazut putin. La final am pus patrunjelul tocat maunt.


Va invit la masa!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Panacris 1

30.04.2015, 08:01

Rocsi 1

30.04.2015, 11:22

O tocanita tare gustoasa!

anca_rm 1

30.04.2015, 13:58

aromata si gustoasa tocanita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita munteneasca cu carne de porc