Snitel vienez cu cartofi zdrobiti

de cristeena20 in Vita, 12 Mar 2013 | 2604 vizualizari

 

O combinatie foarte buna pentru o masa de oranz.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de pulpa de vitel
  • faina, pesmet, 2 oua
  • 1/2 kg cartofi mici rotunzi albi cu coaja subtire
  • ulei de masline
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • grelos (florile de la varza portugheza sau de la napi)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez cu cartofi zdrobiti:

Batem feliile de vitel bine si le saram si piperam. Lasam cca 1 ora la rece.


Cartofii ii spalam si stergem bine. Intr-un vas adaugam cartofii cu multa sare grunjoasa si ii dam la cuptor sa se coaca (cca 40 min).


Intre timp alegem grelos .


Facem snitelele: dam carnea prin faina, ou, pesmet si o prajim in ulei.


Punem apa la fiert cu sare si un catel de usturoi si cand da in clocot adaugam grelos . Lasam sa fiarba cca 10 min. Eu am folosit din cel de la varza. Cand e gata fiert se strecoara.


Cartofilor deja copti se scot si li se da un pumn usor:)


Intr-o tigaie punem ulei de masline cu 1 catel de usturoi necuratat si zdrobit si saltam bine cartofii; repetam cu grelos la fel.


Se servesc toate , alaturi de un vin rosu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez cu cartofi zdrobiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

12.03.2013, 21:03

Bun, bun!

Rocsi 1

12.03.2013, 22:11

Bunnnnn

diana_k 1

13.03.2013, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Snitel de vitel in crusta si cartofi cu smantana