Snitel vienez cu cartofi zdrobiti

de cristeena20 in Vita, 12 Mar 2013 | 2441 vizualizari

 

O combinatie foarte buna pentru o masa de oranz.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de pulpa de vitel
  • faina, pesmet, 2 oua
  • 1/2 kg cartofi mici rotunzi albi cu coaja subtire
  • ulei de masline
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • grelos (florile de la varza portugheza sau de la napi)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez cu cartofi zdrobiti:

Batem feliile de vitel bine si le saram si piperam. Lasam cca 1 ora la rece.

Cartofii ii spalam si stergem bine. Intr-un vas adaugam cartofii cu multa sare grunjoasa si ii dam la cuptor sa se coaca (cca 40 min). 

Intre timp alegem grelos  .

Facem snitelele: dam carnea prin faina, ou, pesmet si o prajim in ulei.

Punem apa la fiert cu sare si un catel de usturoi si cand da in clocot adaugam grelos . Lasam sa fiarba cca 10 min. Eu am folosit din cel de la varza. Cand e gata fiert se strecoara.

Cartofilor deja copti se scot si li se da un pumn usor:)

Intr-o tigaie punem ulei de masline cu 1 catel de usturoi necuratat si zdrobit si saltam bine cartofii; repetam cu grelos la fel.

Se servesc toate , alaturi de un vin rosu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez cu cartofi zdrobiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Snitel vienez cu cartofi zdrobiti-0
Snitel vienez cu cartofi zdrobiti-1
Snitel vienez cu cartofi zdrobiti-2
Snitel vienez cu cartofi zdrobiti-3
Snitel vienez cu cartofi zdrobiti-4
Snitel vienez cu cartofi zdrobiti-5
Snitel vienez cu cartofi zdrobiti-6
Snitel vienez cu cartofi zdrobiti-7
Snitel vienez cu cartofi zdrobiti-8
Snitel vienez cu cartofi zdrobiti-9
Snitel vienez cu cartofi zdrobiti-10

COMENTARII (17)

Sim0na

Sim0na 1

12.03.2013, 21:03

Bun, bun!

Rocsi

Rocsi 1

12.03.2013, 22:11

Bunnnnn

diana_k

diana_k 1

13.03.2013, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05