Snitele crocante de pui

de madi_marin in Pui, 16 Mar 2010 | 4036 vizualizari

 

E prima oara cand le fac in felul asta si pot sa spun ca imi plac la nebunie. Merita incercat...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui dezosat
  • 2 oua
  • faina
  • fulgi de porumb
  • crutoane cu usturoi
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante de pui:

Pieptul se taie in bucati subtiri. Se condimenteaza si se pune la frigider.


Ouale se bat ca pentru omleta .


Fulgii si crutoanele se pun intro punga mai tare si se zdrobesc nu foarte fin, sa mai ramana si bucati mai mari.


Bucatile de carne condimentate se dau mai intai prin faina, se scutura de surplus, apoi prin ou batut si la urma prin amestecul de fulgi cu crutoane. Se prajesc la foc iute pe ambele parti , cu grija insa sa nu se arda.


Se servesc cu garnitura si salata la alegere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

rivka 1

16.03.2010, 23:59

oi ce foame mi-e asa dintr-o data haha dar e miezul noptii nu mai mananc nimic

Rocsi 1

17.03.2010, 13:26

Dana Cristea - pusikmea 1

24.03.2010, 21:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Snitel milanez