Snitele cu fulgi porumb

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2013 | 764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 piepturi de pui
  • 4 oua
  • fulgi de porumb
  • sare
  • condimente pui
  • praf de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu fulgi porumb:

Eu am avut piept de pui de la tara, de asta am pus 3 si nu 1 piept de pui pentru ca is mai mici. Spalam piepturile de pui si le punem pe un servetel absorbant.


Luam punga de cereale de porumb o rasturnam intr-un bol si o pisam, batem ouale cu putina sare, putin praf de usturoi si un plic codimente pui.


Taiem felii piepturile de pui si luam cate o felie de piept o trecem prin fulgi pisati, ou si iar prin fulgi pisati si ii punem in tigaia cu ulei incins. Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un sevetel absorbant

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu fulgi porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Aurelia 07_07 1

15.03.2013, 21:33

Lau 1

15.03.2013, 21:59

loredanaaa 1

15.03.2013, 22:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez