Snitele cu pesmet

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2013 | 6275 vizualizari

 

Din astea fac foarte des,doarece leutul nostru e cu ''ceva ca carnea nu avem''.Pe astea le fac in ''duet'' cu balanta mea.Eu pregatesc carnea,el le da prin ou si pesmet( eu n-am rabdare) si la final am eu grija cu prajitul...

 

INGREDIENTE

  • cca 500-600 g carne macra din pulpa
  • 3-4 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu pesmet:

Carnea se feliaza se bate cu ciocanul de snitele si pe o parte si pe alta si se trece prin faina.Batem bine ouale,punem sare si piper dupa gust.Intr-o farfurie intinsa punem pesmetul.Se trece carnea deja data prin faina,prin ou,apoi prin pesmet,prin ou si iar pesmet.daca va e foame rau treceti doar o data prin pesmet.Tigaia se incinge,se adauga uleiul si se pun snitele la prajit,cand s-au rumenit pe o parte se intorc pe cealalta parte.

Se servesc cu garnitura,piure,cartofi natur,cartofi prajiti,in functie de preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Snitele cu pesmet-0
Snitele cu pesmet-1
Snitele cu pesmet-2
Snitele cu pesmet-3
Snitele cu pesmet-4
Snitele cu pesmet-5

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

Rocsi

Rocsi 1

24.01.2013, 15:01

Sunt preferatele prietenului meu!

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

24.01.2013, 16:02

as minca snitele la orice ora

cristeena20

cristeena20 1

24.01.2013, 18:17

mmmmm..si eu..mereu in topul preferintelor!!!!!!!super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!