Snitele cu pesmet

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2013 | 6710 vizualizari

 

Din astea fac foarte des,doarece leutul nostru e cu ''ceva ca carnea nu avem''.Pe astea le fac in ''duet'' cu balanta mea.Eu pregatesc carnea,el le da prin ou si pesmet( eu n-am rabdare) si la final am eu grija cu prajitul...

 

INGREDIENTE

  • cca 500-600 g carne macra din pulpa
  • 3-4 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu pesmet:

Carnea se feliaza se bate cu ciocanul de snitele si pe o parte si pe alta si se trece prin faina.Batem bine ouale,punem sare si piper dupa gust.Intr-o farfurie intinsa punem pesmetul.Se trece carnea deja data prin faina,prin ou,apoi prin pesmet,prin ou si iar pesmet.daca va e foame rau treceti doar o data prin pesmet.Tigaia se incinge,se adauga uleiul si se pun snitele la prajit,cand s-au rumenit pe o parte se intorc pe cealalta parte.


Se servesc cu garnitura,piure,cartofi natur,cartofi prajiti,in functie de preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

24.01.2013, 15:01

Sunt preferatele prietenului meu!

Andreea Caroline 1

24.01.2013, 16:02

as minca snitele la orice ora

cristeena20 1

24.01.2013, 18:17

mmmmm..si eu..mereu in topul preferintelor!!!!!!!super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu carnati picanti