Snitele de curcan umplute

de La Ancuta in Curcan, 13 Iun 2011 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii piept de curcan
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • 3 linguri lapte
  • pesmet
  • cimbru
  • sare, piper
  • ~150 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de curcan umplute:

Batem feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi condimentam cu sare si piper. Taiem bucatetele de cascaval (2-3 pentru fiecare felie de carne).


Asezam cascavalul pe fiecare bucata de carne iar apoi impaturim. Eu nu am prins cu scobitori, dar daca credeti ca este necesar puteti sa le prindeti.


Intr-un castron batem bine ouale cu sare si adaugam apoi faina si laptele. Amestecam pana se omogenzeaza si devine un aluat putin mai gros decat cel de clatite. Adaugam piper si cimbru uscat.


In alt castron amestecam pesmetul cu 2-3 linguri de cascaval ras.


Dam snitelele prin amestecul de ou iar apoi prin pesmet. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare snitel punem o bucatica de unt.


Dam la cuptor, la foc potrivit 15 minute iar apoi le intoarcem cu grija si mai lasam inca 15 minute la cuptor.

Servim calde alaturi de garnitura preferata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de curcan umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (41)

adry88 1

15.06.2011, 16:40

tare bune

ionela2682 1

15.06.2011, 17:29

Bya Ralu 1

20.03.2013, 19:26

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Schnitzel cu piure de cartofi si sos de legume