Snitele de curcan umplute

de La Ancuta in Curcan, 13 Iun 2011 | 7215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii piept de curcan
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • 3 linguri lapte
  • pesmet
  • cimbru
  • sare, piper
  • ~150 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de curcan umplute:

Batem feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi condimentam cu sare si piper. Taiem bucatetele de cascaval (2-3 pentru fiecare felie de carne).

Asezam cascavalul pe fiecare bucata de carne iar apoi impaturim. Eu nu am prins cu scobitori, dar daca credeti ca este necesar puteti sa le prindeti.

Intr-un castron batem bine ouale cu sare si adaugam apoi faina si laptele. Amestecam pana se omogenzeaza si devine un aluat putin mai gros decat cel de clatite. Adaugam piper si cimbru uscat.

In alt castron amestecam pesmetul cu 2-3 linguri de cascaval ras.

Dam snitelele prin amestecul de ou iar apoi prin pesmet. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare snitel punem o bucatica de unt.

Dam la cuptor, la foc potrivit 15 minute iar apoi le intoarcem cu grija si mai lasam inca 15 minute la cuptor.
Servim calde alaturi de garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de curcan umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu legume si sos de rosii