Snitele de porc

de Rocsi in Porc, 27 Feb 2017 | 721 vizualizari

 

Sunt o mare iubitoare a snitelelor de pui, desi fac rar ca sa evit sa mananc prajit, insa sotul iubeste snitelele de porc. Si cum m-am gandit eu intr-o zi sa ii fac aceasta placere, am constat ca sunt foarte bune si cele de porc. Din cand in cand, merge sa ne mai facem cate o pofta culinara din asta mai "vinovata"! Acum fiecare are varianta sa de a face snitele, asa ca o sa va arat cum am procedat si eu.

 

INGREDIENTE

  • 7 felii potrivite de cotlet de porc dezosat
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita rasa praf de usturoi
  • 3 oua
  • faina alba
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Feliile de carne le spalam si le stergem cu servetele.

Le batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare ca sa le sfaramam.

Intr-un bol, amestecam mustarul, praful de usturoi, sare, piper, boia dulce si 3 linguri de ulei.

Peste acest amestec, punem bucatile de carne si le invartim pe toate partile, sa se condimenze.


Acoperim bolul si punem carnea la frigider, circa o ora. Eu am lasat-o in frigider peste noapte.

Dupa ce a stat carnea la rece, o scoatem afara.

Ouale le batem spuma, le condimentam cu sare si piper.

Punem faina alba pe o farfurie intinsa.

Intr-o tigaie, incingem ceva mai mult ulei.

Trecem fiecare bucata de carne prin faina, ou batut, faina si iar ou.

Le punem in uleiul incins, focul aragazului sa fie potrivit si le rumenim pe ambele parti.


Le scoatem pe un platou pe care punem niste servetele de bucatarie.

Le servim calde fie cu o salata, orez, cartofi si ce va mai place.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

11.03.2017, 21:18

Melinda

Lau 1

12.03.2017, 21:44

Bune

Rocsi 1

16.03.2017, 19:07

Multumesc Lau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din carne de porc