Rulada de porc cu ciuperci si carnat de casa

de Constelatialeu in Porc, 3 Feb 2016 | 1561 vizualizari

 

Asta o sa fie doar asa de gust, ca  e cam mica pentru cati suntem bengosi.....dar n-am mai avut ingrediente sa mai fac, ca le-am pastrat de la Craciun...deci va dau vechituri....

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne afumata ( e partea de la burta porcului sau puteti folosii si pulpa afumata)
  • 260 g carnat de casa afumat
  • 300 g ciuperci din conserva
  • 2 oua
  • 2 l vin alb
  • boia iute
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu ciuperci si carnat de casa:

Din start spun ca si carnea si carnatul e facut in casa, traditional, sarate si afumate in afumatoare special pentru afumaturi de sarbatori. Luam bucata d ecarne afumata si o intindem pe hartie de copt, separat amestecam scurgem ciupercile din conserva, apoi le punem in castron si le amestecam cu doua oua.


Acest amestec il intindem peste carmea afumata, asezam carnatul si apoi rulam cat d estrans putem, impaturim rulada in hartie de copt, apoi legam strans cu sfoara. Al mai impaturit o data si am legat din nou.


Am asezat rulada intr-o forma de ceramica si am turnat 2 l de vin alb. Am dat la cuptor la foc mediu pentru cca 2 ore si 1/2, avand grija ca din cand in cand sa rotesc rulada. scoatem rulada din cuptor, desfacem hartia de copt si taiem sfoara. Curatam de eventualelle impuritati ( a iesit un pic din ou pe deasupra), apoi legam din nou rulada, o stropim cu ulei si o pudram cu boia iute si mai dam la cuptor cca 15 min. Apoi o lasam sa se raceasca bine. Sectiunea urmeaza.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu ciuperci si carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

03.02.2016, 20:36

mihaelar63 1

03.02.2016, 20:36

Corespunde Zau ca da

anca_rm 1

04.02.2016, 08:45

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat