Rulada de porc cu ciuperci si carnat de casa

de Constelatialeu in Porc, 3 Feb 2016 | 2331 vizualizari

 

Asta o sa fie doar asa de gust, ca  e cam mica pentru cati suntem bengosi.....dar n-am mai avut ingrediente sa mai fac, ca le-am pastrat de la Craciun...deci va dau vechituri....

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne afumata ( e partea de la burta porcului sau puteti folosii si pulpa afumata)
  • 260 g carnat de casa afumat
  • 300 g ciuperci din conserva
  • 2 oua
  • 2 l vin alb
  • boia iute
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu ciuperci si carnat de casa:

Din start spun ca si carnea si carnatul e facut in casa, traditional, sarate si afumate in afumatoare special pentru afumaturi de sarbatori. Luam bucata d ecarne afumata si o intindem pe hartie de copt, separat amestecam scurgem ciupercile din conserva, apoi le punem in castron si le amestecam cu doua oua.


Acest amestec il intindem peste carmea afumata, asezam carnatul si apoi rulam cat d estrans putem, impaturim rulada in hartie de copt, apoi legam strans cu sfoara. Al mai impaturit o data si am legat din nou.


Am asezat rulada intr-o forma de ceramica si am turnat 2 l de vin alb. Am dat la cuptor la foc mediu pentru cca 2 ore si 1/2, avand grija ca din cand in cand sa rotesc rulada. scoatem rulada din cuptor, desfacem hartia de copt si taiem sfoara. Curatam de eventualelle impuritati ( a iesit un pic din ou pe deasupra), apoi legam din nou rulada, o stropim cu ulei si o pudram cu boia iute si mai dam la cuptor cca 15 min. Apoi o lasam sa se raceasca bine. Sectiunea urmeaza.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu ciuperci si carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ina 1

03.02.2016, 20:36

mihaelar63 1

03.02.2016, 20:36

Corespunde Zau ca da

anca_rm 1

04.02.2016, 08:45

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura la cuptor cu ceapa, cascaval si garnitura de orez