Snitele de porc crocante

de MotanLaOale in Porc, 18 Noi 2016 | 1199 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 3 oua
  • 250 gr fulgi de porumb
  • 100 gr faina
  • vegeta
  • condimente pentru carne de porc
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc crocante:

Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite.


Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente. Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.


Intr-o farfurie se pune faina.


In alta farfurie se bat ouale si se pune sare.


Fulgii de porumb se sfarama putin si se pun in alta farfurie.


Bucatile de carne se dau prin faina, prin ou si prin fulgii de porumb.


Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.


Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.


Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.


Se scot pe servetele absorbante.


Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

08.12.2016, 08:49

kytz 1

17.12.2016, 14:20

MotanLaOale 1

17.12.2016, 22:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc