Snitele de porc crocante

de MotanLaOale in Porc, 18 Noi 2016 | 2201 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 3 oua
  • 250 gr fulgi de porumb
  • 100 gr faina
  • vegeta
  • condimente pentru carne de porc
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc crocante:

Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite.


Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente. Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.


Intr-o farfurie se pune faina.


In alta farfurie se bat ouale si se pune sare.


Fulgii de porumb se sfarama putin si se pun in alta farfurie.


Bucatile de carne se dau prin faina, prin ou si prin fulgii de porumb.


Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.


Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.


Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.


Se scot pe servetele absorbante.


Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

08.12.2016, 08:49

kytz 1

17.12.2016, 14:20

MotanLaOale 1

17.12.2016, 22:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc impanat