Snitele de porc in crusta din fulgi de mei

de Valclaudia in Porc, 6 Feb 2016 | 3107 vizualizari

 

Foarte,foarte gustoase, le recomand cu drag!
 

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. pulpa de porc
  • 3 albusuri
  • sare si piper dupa gust
  • 10-12 linguri fulgi de mei
  • 100ml ulei de floarea soarelui pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta din fulgi de mei:

Carnea se feliaza,apoi se bate pe ambele parti cu ciocanul de batut snitele.

Presaram sare si piper dupa gust.

Albusurile se bat putin cu furculita.

Pe o farfurie intinsa punem fulgii de mei.

Uleiul se pune la incins in tigaie (cca 100ml).

Trecem bucatile de carne prin albus batut, apoi prin fulgi de mei si le punem la prajit in tigaie.

Intoarcem snitelele cu furculita sa se rumeneasca uniform pe ambele parti,apoi le scoatem pe hartie absorbanta de bucatarie sa scapam de uleiul in exces.

Servim cu orice fel de garnitura sau cu legume proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta din fulgi de mei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura de purcel, cu cartofi natur