Tocăniţă din coaste de porc afumate

de ionix in Porc, 15 Dec 2010 | 10668 vizualizari

 

astea sunt din porcul meu bio :)) PROSPĂTURĂ ... mâncarea, nu eu :D:D
am inaugurat vasele :D:D

 

INGREDIENTE

  • câteva coaste de porc, eu bănuisc c-am avut cam 1 kg
  • 12 cepe
  • o căpăţână şi jumătate de usturoi
  • două căni cu apă
  • o cană cu pulpă de roşii sau 3 linguri de pastă de tomate
  • sare, piper
  • o foaie de dafin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă din coaste de porc afumate:

Coastele e porc se tranşează şi se spală în câteva ape.


Se opăresc în două trei ape, până iese apa curată.


După ce le-am opărit, costele se pun la călit în două-3 linguri cu apă într-o oală.


Se lasă câteva minute şi apoi punem ceapa tăiată julien sau solzişor.


Se toarnă apa şi se lasă să fiarbă la foc mediu.


Când sunt aproape fierte, se adaugă: pulpa de roşii, foaia de dafin şi usturoiul tăiat feliuţe.


Se lasă până mai scade sosul şi apoi se pune sare şi piper, după gust.


Se serveşte cu mamaliguţă.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă din coaste de porc afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (100)

Criss 1

20.12.2010, 10:54

Krystyan Trendy 1

12.11.2013, 11:15

arata grozav

Bya Ralu 1

25.01.2014, 01:31

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Carne, coaste si carnati la garnita