Snitele de pui

de adry88 in Pui, 13 Feb 2014 | 1152 vizualizari

 

Multumesc Merisor pentru reteta numai ca am modificat putin,

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • oregano
  • piper
  • sare
  • 100 g faina
  • fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Pieptul de pui il spalam,il taiem felii si il vom bate fiecare felie cu ciocanul de batut snitele


Condimentam carnea cu sare si piper,


Usturoiul il curatam,pisam,adaugam putin ulei ca la mujdei,


In alt vas batem ouale cu putina sare,adaugam laptele,faina,oregano si piper dupa gust,


Trecem feliile de snitel prin mujdeiul de usturoi,apoi prin amestecul de ou,si la urma prin fulgi de porumb (care i-am macinat cu robotul)


Prajim feliile in ulei incalzit pe ambele parti pana se rumesc frumos,


Se scot pe un servetel absorbant,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

13.02.2014, 21:18

Preferatele mele, chiar daca acum nu mai prea mananc

adry88 1

13.02.2014, 21:21

Krystyan Trendy 1

17.06.2014, 07:13

ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fulgi de porumb