Snitele de pui cu parmezan.

de lilik in Pui, 30 Aug 2012 | 3839 vizualizari

 

o reteta simpla,dar f gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • cateva fire de patrunjel verde
  • pesmet
  • parmezan ras
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu parmezan.:

Taiem pieptul de pui felii si daca sunt prea groase le batem putin.


Amestecam faina cu putina sare,batem ouale cu sare si piper,pregatim pesmetul cu patrunjel tocat,sare,piper si parmezan ras.(de exemplu la 5 linguri de pesmet punem 2 linguri de parmezan ras)


Trecem feliile de piept prin faina,apoi prin ou si la sfarsit le trecem bine prin amestecul de pesmet si parmezan astfel incat sa fie bine acoperite,dupa care le punem la prajit in ulei incins.


Le rumenim frumos pe mbele parti,apoi le scoatem pe prosop de hartie sa lase uleiul in exces.


Le servim calde alaturi de garnitura dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu parmezan." nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

lilik 1

30.08.2012, 22:26

Va multumesc din suflet tuturor

RuxyRux 1

30.08.2012, 22:27

Grozav tare arata Lilik! Te imbratisez gospodinuta draga!

lilik 1

30.08.2012, 22:32

Saru'mana Ruxy esti o dulce ca intotdeauna

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Praz cu masline si pui