Snitele de pui la cuptor

de T I M E A in Pui, 11 Dec 2012 | 1887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui dezosat adica pieptul de la doi pui (eu din fericire am avut de curte)
  • 2 oua
  • 3 linguri lapte
  • faina
  • pesmet
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui la cuptor:

Spalam si feliem pieptul de pui. Batem usor feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi saram si piperam fiecare felie.

Pregatim 3 farfurii: una cu ou batut amestecat cu laptele, una cu faina si una cu pesmet.

Dam fiecare bucata de carne pe rand prin faina, ou si apoi pesmet.

Asezam snitelele intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la 180 grade timp de 30-35 minute. Dupa 15 minute intoarcem carnea de pe o parte pe alta si le mai lasam aprox 15 min.

Sugestie de servire:

- cartofi fierti cu paprika si ceapa rosie 

- sos: 2 lingurite mustar cu 3 lingurite sos chili 

Pofta mare! 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Satisfyyourcravings 1

12.12.2012, 13:34

Și eu prefer să le fac la cuptor!

diaconta 1

12.12.2012, 15:42

o idee buna si sanatoasa

ANNA_46 1

13.12.2012, 22:29

Foarte buni sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L