Snitele din dovlecei

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2013 | 2501 vizualizari

 

...o mancarica buna ,usoara si de sezon,avand ca protagonista dovlecelul :).Merita incercata :)

 

INGREDIENTE

  • - 2 dovlecei
  • - 100 g cascaval
  • - 3-4 linguri smantana
  • - 4-5 linguri faina
  • - marar
  • - un ou
  • - sare
  • - piper
  • - ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din dovlecei:

Dovleceii se spala, se curata de coaja si se dau pe razatoare mica si se scurg de apa. Peste dovlecei punem un ou, faina, smantana, cascavalul ras si mararul taiat marunt. Se adauga sarea si piperul. Amestecam bine cu o lingura. Se pune uleiul la incins si cu o lingura se ia din compozizie si se pune in tigaie. Se rumenesc bine pe ambele parti Se servesc calde sau reci .Eu le-am servit cu rosii...


Pofta buna!!! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

19.06.2013, 15:03

Mmm ce gustoase!

_Alina_ 1

19.06.2013, 15:22

MotanLaOale 1

19.06.2013, 23:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu cascaval ras