Snitele din dovlecei

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2013 | 1633 vizualizari

 

...o mancarica buna ,usoara si de sezon,avand ca protagonista dovlecelul :).Merita incercata :)

 

INGREDIENTE

  • - 2 dovlecei
  • - 100 g cascaval
  • - 3-4 linguri smantana
  • - 4-5 linguri faina
  • - marar
  • - un ou
  • - sare
  • - piper
  • - ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din dovlecei:

Dovleceii se spala, se curata de coaja si se dau pe razatoare mica si se scurg de apa. Peste dovlecei punem un ou, faina, smantana, cascavalul ras si mararul taiat marunt. Se adauga sarea si piperul. Amestecam bine cu o lingura. Se pune uleiul la incins si cu o lingura se ia din compozizie si se pune in tigaie. Se rumenesc bine pe ambele parti Se servesc calde sau reci .Eu le-am servit cu rosii...


Pofta buna!!! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

19.06.2013, 15:03

Mmm ce gustoase!

_Alina_ 1

19.06.2013, 15:22

MotanLaOale 1

19.06.2013, 23:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane