Snitele din piept de pui

de mihaelaM in Pui, 3 Iul 2011 | 1885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui mare
  • 3oua
  • faina
  • sare
  • piper alb
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul il spalam si ii rupem pielea,apoi taiem fasii,fasii dupa os.


Fasiile rezultate le batem :)))cu un ciocan pt snitele.


Spargem ouale intr-o farfurioara unde punem si sarea,piperul si faina pana devine o compozitie consistenta.


O data facuta compozitia luam bucatile batute zdravan:)) si le dam prin compozitie(dam cu alifie ca sa nu faca ranile prea mari:))))),apoi le punem in uleiul bine incins.


Cand sunt gata pe o parte si pe alta le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi uleiul.


Peste cateva minute se pun pe farfurie....si se pot servi pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mihaelaM 1

05.07.2011, 15:27

ok Mona te chem cu mare drag

marcela1979 1

05.07.2011, 15:36

si eu pap piept daca mai ai

mihaelaM 1

05.07.2011, 16:47

din pacate nu mai am ,dar mai cumpar si mai fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Valdostana de pui