Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor

de Aletta in Pui, 16 Noi 2015 | 2841 vizualizari

 

Am mancat la un restaurant aceste snitele de Sf.Mihail & Gavril, si a 2 a zi, le-am facut si eu.
O minunatie!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 100 g faina
  • ulei ptr prajit
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 mozzarella
  • 100 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor:

Pieptul de pui se feliaza si se bat pentru snitele.


Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa cateva minute ca sa patrunda condimentele in carne.


Se bat cele 3 oua impreuna cu sare si piper.


Snitelele se trec prin faina si prin ou batut si se prajesc pe o parte si pe cealalta in uleiul bine incins.


Se feliaza mozzarella si cascavalul se da pe razatoare.


O tava de copt se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza snitele de piept de pui,se presara cascaval ras si mozzarella


Se introduce in cuptorul preincalzit,la 180 de grade cca 15 minute pana se topesc branzeturile.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Tocatorul se inveleste in folie alimentara pentru a evita spargerea pieptului de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Aletta 1

17.11.2015, 20:11

Motan

-Licurici- 1

18.11.2015, 10:47

Ce-mi place! o sa incerc si eu!

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pranzul de sambata: orez cu legume si copanele