Snitele din pleurotus in fulgi de mei cu sos de rosii si cartofi natur

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 22 Apr 2017 | 469 vizualizari

 

INGREDIENTE

Snitele:

  • 2 oua
  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • sare dupa gust
  • piper macinat
  • ulei pentru prajit
  • 50 gr fulgi de mei

Sosul de rosii:

  • 3 cepe verzi
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust

Cartofii natur:

  • 5-6 cartofi
  • sare
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • fulgi de chili
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din pleurotus in fulgi de mei cu sos de rosii si cartofi natur:

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi, se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, cca. 20 nimute pana patrunde furculita usor in ei.


Se scurg de apa, se adauga putin ulei de masline, fulgi de chili dupa gust si patrunjel verde.


Pentru sos, spalam ceapa verde, o tocam si o sotam in 2-3 linguri de ulei de floarea soarelui, la foc mic, 5 minute.


Adaugam apoi boabele de mustar si rosiile pasate, lasam la fiert la foc mic, pana obtinem consistenta dorita la sos. Asezonam cu sare si piper dupa gust.


Ciupercile pleutus se spala si li se indeparteaza codita groasa.


Presaram putina sare si le lasam 5-10 minute si lase apa.


Punem uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta.


Batem ouale cu un praf de sare si putin ulei.


Punem fulgii de mei intr-un castronel.


Trecem ciupercile pleurotus prin ou batut, apoi prin fulgii de mei si le punem la prajit, in uleiul incins.


Lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi scoatem snitelele pe o farfurie in care am asezat servetele absorbente, pentru a scapa de uleiul in exces.


Servim snitelele cu sos de rosii si cartofi natur.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din pleurotus in fulgi de mei cu sos de rosii si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

23.04.2017, 19:32

Ce mi-ar place!

Rocsi 1

23.04.2017, 20:14

Lau 1

23.04.2017, 20:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel din ciuperci