Snitele italiene cu carne de porc si parmezan

de AndrutzaP in Porc, 13 Apr 2016 | 499 vizualizari

 

Noua ne plac mult snitelele, mai ales ca eu fac aproape zilnic sandwischuri pentru pachetul iubitului. Cum ne-am cam plictisit de traditionalele sniteleam zis ca putem incerca altceva. Reteta originala are si usturoi in compozitie, dar pe mine nu m-a atras ideea.

 

INGREDIENTE

  • 10 snitele carne de porc (10 bucati potrivite ca si marime)
  • 3 oua
  • 100 g parmezan ras
  • 50 g faina
  • 50 g pesmet
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele italiene cu carne de porc si parmezan:

Fiecare bucata de carne se inveleste in folie de plastic si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Apoi, individual, se pudreaza cu sare si piper.


Apoi, in cate o farfurie asezati ingredientele astfel.


1-faina


2-cele 3 oua batute amestecate cu jumatate din cantitatea de parmezan ras


3-pesmetul amestecat cu restul de parmezan si cu patrunjelul tocat marunt


Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si asezati-o la indemana, langa aragaz.


Fiecare bucata de carne o treceti prin toate cele 3 farfurii, in ordinea prezentata mai sus. Acoperiti carnea cat mai bine, pe toate partile.


Prajiti snitele in ulei incins foarte bine. Le lasati la prajit pana se intareste crusta de la suprafata (atunci cand apucati snitelul cu un cleste sa ramana "batos")


Cand sunt gata (conform instructiunilor de mai sus) le luati din tigaie cu un cleste si le puneti direct in tava pusa langa aragaz.


Dupa ce ati prajit toate snitelele, le bagati in cuptorul preincins la 200 grade celsius pentru 10-15 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti adauga si usturoi in compozitia de pesmet, parmezan si patrunjel

2

nu lasati prea mult in cuptor snitele, se vor usca destul de repede

3

puteti folosi si carne de pui sau vita, in loc de porc

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele italiene cu carne de porc si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Pink

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 200 lei
1199.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (12)

Rocsi 1

13.04.2016, 20:54

Cred ca sunt asa bune!

mihaelar63 1

15.04.2016, 17:18

Bune

mihaelar63 1

15.04.2016, 17:38

UIte cum am preparat eu pestele . Mie mi-a placut si cu usturoi http://www.bucataras.ro/retete/crap-in-pesmet-a-la-italiano-33196.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!