Snitele italiene cu carne de porc si parmezan

de AndrutzaP in Porc, 13 Apr 2016 | 594 vizualizari

 

Noua ne plac mult snitelele, mai ales ca eu fac aproape zilnic sandwischuri pentru pachetul iubitului. Cum ne-am cam plictisit de traditionalele sniteleam zis ca putem incerca altceva. Reteta originala are si usturoi in compozitie, dar pe mine nu m-a atras ideea.

 

INGREDIENTE

  • 10 snitele carne de porc (10 bucati potrivite ca si marime)
  • 3 oua
  • 100 g parmezan ras
  • 50 g faina
  • 50 g pesmet
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele italiene cu carne de porc si parmezan:

Fiecare bucata de carne se inveleste in folie de plastic si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Apoi, individual, se pudreaza cu sare si piper.


Apoi, in cate o farfurie asezati ingredientele astfel.


1-faina


2-cele 3 oua batute amestecate cu jumatate din cantitatea de parmezan ras


3-pesmetul amestecat cu restul de parmezan si cu patrunjelul tocat marunt


Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si asezati-o la indemana, langa aragaz.


Fiecare bucata de carne o treceti prin toate cele 3 farfurii, in ordinea prezentata mai sus. Acoperiti carnea cat mai bine, pe toate partile.


Prajiti snitele in ulei incins foarte bine. Le lasati la prajit pana se intareste crusta de la suprafata (atunci cand apucati snitelul cu un cleste sa ramana "batos")


Cand sunt gata (conform instructiunilor de mai sus) le luati din tigaie cu un cleste si le puneti direct in tava pusa langa aragaz.


Dupa ce ati prajit toate snitelele, le bagati in cuptorul preincins la 200 grade celsius pentru 10-15 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti adauga si usturoi in compozitia de pesmet, parmezan si patrunjel

2

nu lasati prea mult in cuptor snitele, se vor usca destul de repede

3

puteti folosi si carne de pui sau vita, in loc de porc

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele italiene cu carne de porc si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

13.04.2016, 20:54

Cred ca sunt asa bune!

mihaelar63 1

15.04.2016, 17:18

Bune

mihaelar63 1

15.04.2016, 17:38

UIte cum am preparat eu pestele . Mie mi-a placut si cu usturoi http://www.bucataras.ro/retete/crap-in-pesmet-a-la-italiano-33196.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc cu legume si piure de cartofi