Şniţele la cuptor

de LidiaChivu in Pui, 2 Mai 2014 | 3346 vizualizari

 

Dacă ar fi după fiul meu, ar fi nelipsite de la fiecare masă! :)

 

INGREDIENTE

  • 12 bucăţi din piept de pui pentru şniţele/fileuri de piept de pui
  • Pentru baiţ:
  • 3-4 căţei de usturoi
  • fulgi de ardei iute
  • sare grunjoasă
  • piper
  • curry
  • câteva fire de mărar şi pătrunjel
  • 50 ml ulei
  • Pentru crustă:
  • cereale simple
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şniţele la cuptor:

Se pune uleiul într-un vas suficient de generos pentru a cuprinde carnea. Adăugăm condimentele şi usturoiul tocat mărunt sau strivit cu presa. Verdeaţa tocată mărunt se amestecă cu restul ingredientelor, până devine omogen. Se spală carnea şi se scurge pe prosoape de hârtie, urmând a fi pusă peste baiţ şi amestecată cu acesta. Se dă deoparte şi se sfărâmă cerealele, pe care le vom pune pe o folie de aluminiu, odată sfărâmate. Tăvălim carnea de pui din baiţ prin cereale şi aşezăm şniţelele în tava de la cuptor, pe care am acoperit-o, înainte, cu hârtie de copt. Lăsăm şnitelele în cuptorul preîncălzit la 220 de grade, 15 minute pe o parte şi 10 minute pe cealaltă.

Poftiţi la masă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Şniţele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

LidiaChivu 1

02.05.2014, 22:09

multumesc pentru interes,, dragele mele, si va pup pe fiecare!

MIUTA 1

03.05.2014, 19:25

JulyCris 1

04.05.2014, 21:08

Bune!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor