Snitele rulate

de mihaelar63 in Pui, 2 Aug 2012 | 3245 vizualizari

 

Sunt usor de preparat si arata bine pe un platou cu aperitive !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept pui
  • castraveti murati
  • gogosari murati [ sau proaspeti]
  • 250 gr cascaval
  • 250 gr sunca
  • mustar cu hrean sau iute
  • faina
  • sare
  • 3 oua
  • 3 linguri lapte [ iaurt , smantana]
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele rulate:

Pieptul de pui se portioneaza , se bate , se sareaza si se unge pe o parte cu mustar si putin ou batut .


Pe fiecare felie se pune un bastonas subtire de sunca [ de lungimea feliei de carne], un bastonas de cascaval , un bastonas de castravete murat si o felie de gogosar .


Se ruleaza atent bucatile de carne , se dau prin faina si ou batut cu lapte + sare . Daca doriti mai crocant , puteti da si prin pesmet .


Prajiti in ulei incins pe toate partile . Scoateti pe prosoape absorbante de hartie .


Se pot servi calde cu garnitura de legume sau cartofi .


Sunt decorative pe platourile cu aperitive. Se portioneaza dupa ce s-au racit.

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui ingredientele din umplutura cu ce aveti la indemana : mozarella, spanac fiert , ceapa verde , salam uscat , etc . Principalul este sa fie diferite ca culoare sa placa si ochiului .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele rulate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

02.08.2012, 20:56

super super arata!

mihaelar63 1

03.08.2012, 07:22

Ma bucur ca va plac
Pentru diversitate de gust si culoare in unele am pus sunca cas si castravete iar in altele cas si gogosar

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 16:57

ce culori frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Strips piept de pui cu tarate si iaurt la cuptor - dieta dukan(reteta video)