Snitele ultra-rapide

de Corinuta in Porc, 28 Oct 2010 | 7196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de carne de 400 g 
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 5-6 linguri ulei ptr prajit
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele ultra-rapide:

Se desfac conservele si se taie fiecare in felii mai grosute. Se bat ouale cu un praf de sare. Se trec feliile de carne prin faina, apoi prin ou si se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc pe fiecare parte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele ultra-rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Corinuta 1

29.10.2010, 19:08

am fost Dia, de musai am fost

Corinuta 1

29.10.2010, 19:10

asa e Kamy...........ce sa-i faci

madi_marin 1

29.10.2010, 20:07

super idee..... o sa fac si eu.....chiar maine....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia