Snitele umplute la cuptor

de Oana in Pui, 9 Mar 2010 | 24615 vizualizari

 

Foarte apreciate de copii, se pregatesc rapid si sunt delicioase!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • cateva felii de bacon
  • cascaval
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri lapte
  • pesmet
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • marar uscat
  • 40 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele umplute la cuptor:

Pieptul de pui se taie ca pentru snitele, se bate bine cu ciocanul. Bucatile trebuie sa fie mai maricele. Baconul se taie felii, si se pregatesc si cateva betisoare de cascaval. Pe jumatate din felia de pui se pune bacon si cascaval, apoi se pliaza deasupra cealalta jumatate de pui. Nu e nevoie sa se prinda cu scobitori. Daca vreti le puteti rula, dar se patrund mult mai bine asa, ca un buzunar.


Ouale se bat bine, se adauga sare, piper, boia si marar, faina si laptele. Se obtine o compozitie omogena, mai groasa putin ca cea de clatite. Se adauga 3-4 linguri de cascaval ras pe razatoarea mare. Pesmetul se pune separat pe o farfurie.


Snitelele umplute se trec cu grija prin amestecul de ou si cascaval, pe ambele parti, apoi prin pesmet. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Printre snitele se pun felii subtiri de unt. Se pune tava la cuptor, la foc mediu, pe gratarul din mijloc. Dupa 10 minute se intorc snitele pe partea cealalta, cu o paleta, sa nu se rupa! Trebuie sa fie rumenite frumos cand le intoarceti. Apoi se mai las inca 10 minute, pana se rumenesc si pe partea cealalta.


Noi le-am mancat cu o salata aisberg, cu ardei gras rosu, marar si seminte de floarea soarelui. Cata a avut si o portie zdravana de cartofi prajiti :)))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (22)

dakris 1

18.05.2012, 15:22

superrr! asadar, cordon bleu pot face si la cuptor!

Oana 1

20.05.2012, 17:21

Sunt asemanatoare cu cordon bleu, acelea sunt rulate, insa ce am facut eu sunt doua snitele batute bine si asezate unul peste altul, cu umplutura la mijloc. Absolut delicioase, ma bucur ca va plac!

reisnaor_2006 1

12.02.2015, 12:13

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert sufleu de branza cu capsuni