Snitele vieneze

de Valclaudia in Porc, 6 Sep 2015 | 1639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g pulpa de porc taiata felii de 1 cm grosime
  • cca 150 g faina alba
  • cca 250 g pesmet
  • 3 oua de casa
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele vieneze:

Pulpa de porc se feliaza in bucati de 1cm grosime.


Punem folie alimentara pe un tocator mare din lemn, asezam feliile de carne, acoperim cu folie alimentara si batem bucatile de carne cu ciocanul pentru snitele.


Asezonam bucatile de carne cu sare si piper dupa gust.


Pregatim si asezam farfuriile in urmatoarea ordine: farfuria cu bucati de carne, apoi farfuria cu faina, castronelul in care am batut cele 3 oua cu un praf de sare iar la final farfuria cu pesmet.


Punem cca 50-70ml ulei la incins in tigaia antiaderenta.


Trecem bucatile de carne intai prin faina, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.


Le punem in tigaia cu ulei incins si le prajim uniform pe ambele fete.


Scoatem snitelele pe hartie de bucatarie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei.


Se servesc fierbinti sau reci; noi le-am servit cu piure de cartofi si sos de soia.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele vieneze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

06.09.2015, 21:45

De-astea vieneze vreau si eu

Gicuta69 1

07.09.2015, 06:56

tare bune!

Gherca Daniela 1

07.09.2015, 12:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta Colosseum