Snitele vieneze

de Valclaudia in Porc, 6 Sep 2015 | 1240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g pulpa de porc taiata felii de 1 cm grosime
  • cca 150 g faina alba
  • cca 250 g pesmet
  • 3 oua de casa
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele vieneze:

Pulpa de porc se feliaza in bucati de 1cm grosime.

Punem folie alimentara pe un tocator mare din lemn, asezam feliile de carne, acoperim cu folie alimentara si batem bucatile de carne cu ciocanul pentru snitele.

Asezonam bucatile de carne cu sare si piper dupa gust.

Pregatim si asezam farfuriile in urmatoarea ordine: farfuria cu bucati de carne, apoi farfuria cu faina, castronelul in care am batut cele 3 oua cu un praf de sare iar la final farfuria cu pesmet.

Punem cca 50-70ml ulei la incins in tigaia antiaderenta.

Trecem bucatile de carne intai prin faina, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.

Le punem in tigaia cu ulei incins si le prajim uniform pe ambele fete.

Scoatem snitelele pe hartie de bucatarie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei.

Se servesc fierbinti sau reci; noi le-am servit cu piure de cartofi si sos de soia.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele vieneze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

diaconta 1

06.09.2015, 21:45

De-astea vieneze vreau si eu

Gicuta69 1

07.09.2015, 06:56

tare bune!

Gherca Daniela 1

07.09.2015, 12:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L