Socata reteta bunicii

de Oana in Bauturi, 13 Mai 2015 | 10032 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
Deja au aparut florile de soc si mie imi place la nebunie socata, asa ca va invit la un pahar rece si aromat! 

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • apa - 3 l
  • zahar- 200 gr
  • flori de soc- 4 mai mari
  • lamai- 3 buc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii:

Socata reteta bunicii

In jumatate de litru de apa fierbinte dizolvati zaharul, apoi lasati la racit. Amestecati cu restul de apa, zeama si pulpa de lamaie, adaugati florile de soc spalate si uscate si acoperiti vasul cu o farfuriuta. Lasati socata 2-3 zile sa se infuzeze si serviti apoi cu cuburi de gheata si felii de lamaie.

TIPS-URI

1

optional, puteti adauga si putina drojdie, daca va place acidulata

2

in loc de zahar puteti folosi miere dupa gust

3

adaugati zahar dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Lau 1

14.05.2015, 12:44

ce prezentare frumoasa

Gicuta 1

15.05.2015, 08:20

poa 1

17.05.2015, 14:02

Azi am pus un borcan afara ! Sper sa fie soare cel putin 3 zile!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza de vaci si gem de caise

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă

ieri la 14:18

Gomboti cu prune - Reteta gustoasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 25.07 la 17:08

Cupcakes cu Crema Pufoasa si Aerata, cu Mascarpone si Frisca

pe 25.07 la 13:54

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii