Lichior de oua

de Sidy in Bauturi, 26 Iul 2011 | 3620 vizualizari

 

Acum daca nu mai e asa cald putem face acest delicios lichior care poate fi pastrat mult timp....

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1/2 l lapte
  • 250 ml alcool dublu rafinat
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lichior de oua:

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul,pina isi dubleaza volumul si se topeste zaharul , apoi se adauga zaharul vanilat, laptele fiert si racit si se amesteca bine pana se topeste tot zaharul.


Punem alcoolul , se amesteca sa se omogenizeze bine,se toarna in sticle(din sticla)si se tin in camara, la rece.


Savurati !

 

TIPS-URI

1

E bine sa se agite sticlele in fiecare zi si cu cat sta mai mult se ingroase si e mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lichior de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adry88 1

11.08.2011, 10:23

Panacris 1

11.04.2012, 20:49

Bun, l/am pus pe meniul de Paste!

Sidy 1

12.04.2012, 07:35

Sa vezi cat are sa-ti placa draga Panacris...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Eggnog- Lichior de oua