Acum daca nu mai e asa cald putem face acest delicios lichior care poate fi pastrat mult timp....
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul,pina isi dubleaza volumul si se topeste zaharul , apoi se adauga zaharul vanilat, laptele fiert si racit si se amesteca bine pana se topeste tot zaharul.
Punem alcoolul , se amesteca sa se omogenizeze bine,se toarna in sticle(din sticla)si se tin in camara, la rece.
Savurati !
1
E bine sa se agite sticlele in fiecare zi si cu cat sta mai mult se ingroase si e mai bun.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro