Somon cu capere

de adriana_bobu in Somon, 18 Sep 2010 | 3828 vizualizari

 

Este o gustare aleasa, delicioasa si foarte sanatoasa....putin costisitoare....dar merita !Se face ...cat ai clipi!...dupa ce s-a marinat somonul... desigur....

 

INGREDIENTE

  • un file somon (400 g)
  • ulei de masline (4 linguri)
  • otet balsamic (3 linguri)
  • 1/2 lamaie
  • o rosie mai maricica
  • un ardei gras rosu (gogosar)
  • 2-3 linguri de capere( se gasesc in borcanele mici..eu le iau de la PLUS)
  • o ceapa mica de preferat  rosie 
  • 1-2 catei de usturoi
  • putina sare si putin piper
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu capere:

Se pune la marinat pentru o ora-doua somonul (taiat in fasii) intr-un castronel in frigider . Marinata se face din 2 linguri ulei masline,2 linguri otet balsamic , zeama de la 1/2 lamaie, putina sare, piper si oregano.


Dupa cca doua ore intram in actiune: punem pe foc tigaia tefal in care adaugam o lingura ulei si dupa ce s-a incins adaugam bucatile de somon. Le lasam cate 1-2 minute pe fiecare parte si dupa ce s-au facut le scoatem pe o farfurie intinsa.


Apoi preparam garnitura: taiem rosia, ardeiul ,ceapa si usturoiul cuburele mici, adaugam caperele scurse de zeama in care se gasesc. Apoi punem o lingura de otet balsamic si o lingura de ulei de masline, putina sare si putin oregano....si amestecam...


Asta-i tot!...Daca o incercati va doresc :Pofta buna...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu capere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adriana_bobu 1

20.09.2010, 14:12

poftiti la masa!

jolygina 1

23.09.2010, 22:58

intradevar costisitoare

adriana_bobu 1

23.09.2010, 23:28

costisitoare dar sanatoasa si f gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor