Somon cu cartofi noi la cuptor

de dakris in Somon, 6 Iun 2012 | 14520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de somon
  • 1 kg cartofi noi
  • sare, piper, rozmarin, oregano, busuioc
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu cartofi noi la cuptor:

Fileul de somon se curata de pielita, se spala bine, se sterge, se sareaza si se presara piper, dupa gust.


Intr-un bol se pun 50 ml ulei, zeama de la 1/2 lamaie, rozmarin. Se amesteca si varsa intr-un vas termorezistent. Se tavalesc fileurile in aceasta solutie, apoi se introduce vasul la cuptor si se mentine pana se rumeneste suprafata somonului.


Cartofii se curata, se spala si se taie, dupa preferinta.


Intr-un castron mare se pun 6-7 linguri ulei, sare, piper, rozmarin, oregano, busuioc si se amesteca, apoi se adauga cartofii taiati si se amesteca cu o lingura de lemn pana ce acestia se acopera complet cu sos.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se varsa cartofii si sosul. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor . Dupa 30 min se inlatura folia de aluminiu, se intorc cartofii si se mai tin la foc mare pana se rumenesc (cca 15 min).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Sim0na 1

06.06.2012, 14:27

O mancarica foarte buna ptr un pranz sau cina!!

MIUTA 1

06.06.2012, 20:56

iri_iri 1

06.06.2012, 21:58

unde este peste apar si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de capere