Somon cu fenicul

de Irina in Somon, 12 Feb 2013 | 2032 vizualizari

 

Un preparat foarte usor de realizat, foarte gustos si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2 medalioane de somon
  • 1 fenicul
  • marar tocat
  • o mana de rosii cherry
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu fenicul:

Curatati si spalati bine somonul. Spalati si taiati feniculul in fasii foarte subtiri, puneti-l intr-un bol, acoperiti cu apa rece si tineti la frigider.


Puneti medalioanele intr-un vas pe foc si frigeti pe ambele parti. Adaugati vin si inabusiti pentru 10 minute. Intre timp, scurgeti feniculul, puneti-l peste somon si adaugati rosiile cherry taiate in doua.


Condimentati cu sare si piper si presarati mararul tocat. Mai lasati pentru cateva minute vasul pe foc, pana se patrund usor feniculul si rosiile, apoi opriti.


Formati un pat din fenicul pe o farfurie si asezati deasupra o bucata frumoasa de somon. Ornati cu marar sau frunzulite de fenicul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

DinDragostePentruGatit 1

12.02.2013, 20:45

Rocsi 1

12.02.2013, 22:40

Zamfira 1

21.02.2013, 19:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon pe gratar in sos meuniere