Somon cu ghimbir si usturoi

de ianculubita in Somon, 18 Mar 2014 | 2551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rondele de somon
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ghimbir proaspat ras
  • 2 catei de usturoi
  • 3 fire de ceapa verde
  • 20 ml ulei de masline
  • cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu ghimbir si usturoi:

Intr-un bol amestecam cu telul sosul de soia cu 1lingura ulei de masline,sare,piper,punem pestele avand grija se se imbibe bine cu marinata


In tigaia cu restul de ulei incins calim ceapa ,usturoiul si ghimbirul pana devin aurii fara sa se arda,punem apoi pestele cu tot cu marinata si-l prajim in acest sos pe ambele parti dupa care-l scoatem pe prosoape de hartie


Servim pe farfurie cartofi natur cu sos deasupra iar alaturi peste

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si alt peste

2

nu trebuie lasat prea mult in tigaie pentru ca va rezulta doar ulei cu ceapa prajita cum am gresit eu

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ianculubita 1

19.03.2014, 09:01

laura_n 1

21.03.2014, 17:12

excelent!

ianculubita 1

22.03.2014, 08:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din somon