Este un fel de mancare dietetic si foarte gustos si mai ales se prepara rapid!
Somonul l-am spalat si l-am taiat feliute, aveam un file destul de mare. L-am asezat in vasul de iena si am pus sucul de la lamaie peste el, am pus condimentele dupa gust, uleiul de masline si o cescuta cu apa. L-am lasat la cuptor pana s-a rumenit.
Separat, am fiert orezul in apa clocotita cu putin asare, apoi l-am scurs si l-am amestecat cu untul. Orezul integral are un gust deosebit fata de cel alb, chiar interesant :) Aa, am tocat in el cateva feliute de dovlecel la grill.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro