Somon cu Miez de lapte

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr somon afumat
  • 1 bucata Miez de lapte Delaco
  • 10 bucatele Miez de lapte Delaco
  • 2 linguri Ceva fin Delaco marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu Miez de lapte:

Bucatile de Miez de lapte le-am pus intr-o farfurie si le-am zdrobit cu furculita. Am amestecat Miezul de lapte cu cele 2 linguri de Ceva fin si marar.


Am pastrat 2 fasii de somon , restul l-am taiat bucatele mici.


Fasiile de somon le-am acoperit cu crema de branza si le-am rulat. In 2 pahare am pus cu ajutorul unui pos un rand de crema de branza, apoi bucatele de somon, am repetat cele 2 etape si am decorat cu restul de crema cu marar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

roxana_simona 1

05.06.2013, 14:48

marianascarlat 1

11.06.2013, 17:30

babi5 1

12.06.2013, 19:03

Cred ca prezentarea mergea mai bine intr-un bol de sticla ..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de branza