Somon cu sos aioli in pergament

de RuxyRux in Somon, 15 Feb 2017 | 2174 vizualizari

 

Un preparat extraordinar de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de somon file
  • 1/2 ceapa alba feliata in rondele subtiri
  • 1 lamaie mare taiata in felii subtiri
  • ulei de masline cu oregano( sau simplu)

Aioli cu marar:

  • 3 linguri pline de maioneza
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • 2 lingurite marar (proaspat sau uscat)
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos aioli in pergament:

Pentru sosul aioli, am amestecat intr-un bol, maioneza, zeama de lamaie, usturoiul, mararul si sarea.


Am taiat 3 bucati de hartie pergament, m-am asigurat ca este loc sa pot inveli complet somonul.


Am pulverizat uleiul pe folie si am asezat individual fiecare bucata de somon in mijlocul foliei, deasupra am pus sosul din belsug, am pus deasupra feliile de ceapa si cele de lamaie.


Am impaturit pergamentul peste somon ca pe un pachetel, apoi am asezat bucatile pe o tava.


L-am copt 45 de minute, la 180 de grade Celsius sau in functie de grosimea somonului ( coacerea poate dura undeva intre 25 si 45 de minute)


A iesit foarte gustos, noi l-am mancat cu garnitura de chiftele cu porumb si branza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos aioli in pergament" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

15.02.2017, 22:58

Motanasule, multumesc!

dantes 1

24.02.2017, 06:31

Foarte bun!

miki_a 1

24.02.2017, 22:45

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Somon cu salata de cartofi