Somon cu sos de portocale

de ianculubita in Somon, 14 Ian 2014 | 5602 vizualizari

 

O reteta super delicioasa pe care v-o recomand!

 

INGREDIENTE

  • rondele de somon
  • 6portocale
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura rasa de amidon
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • boabe de piper
  • 1 chilli uscat mic
  • 1 frunza de dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de portocale:

Pestele spalat, uscat, pudrat cu sare, il trecem prin faina si-l prajim dupa care-l scoatem intr-un vas de yena. Punem pe foc zeama de la portocale cu piper, chilli, dafin iar cand incepe sa fiarba adaugam amidonul dizolvat in cateva linguri de apa rece. Potrivim de gust iar dupa ce s-a racit, rasturnam sosul strecurat in vasul cu peste si lasam acoperit cateva ore

Servim pe farfurie ornata cu rondele fine de portocala si lamaie.

TIPS-URI

1

sosul in functie de portocale,mai putem adauga zeama de lamaie sau putina miere

2

pentru cine nu doreste prajit,poate folosi pestele pe gratar sau la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar cu cartofi zdrobiti