Somon cu sos portocale si masline

de Adinuta in Somon, 22 Noi 2009 | 4248 vizualizari

 

Imi place foarte mult pestele si am cautat o reteta aromata pentru somon. Pana la urma am imbinat din ce am vazut pe la altii si a iesit ceva tare bunut!

 

INGREDIENTE

  • 500 grame file de somon (am avut deja taiat fasii)
  • 2 portocale
  • 1 lamaie
  • masline
  • o ceapa mica
  • busuioc proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos portocale si masline:

Pasul 1: Am clatit somonul sub jet de apa rece, apoi l-am condimentat cu sare si piper. Miezul unei portocale l-am dat prin robotul de bucatarie impreuna cu ceapa curatata si taiata si un pic de ulei de masline. Am stors sucul de la cealalta portocala si de la lamaie si l-am amestecat cu sosul din robot.



Pasul 2: Am pus un jumatate de sos intr-un vas yena, apoi am asezat somonul deasupra. Am turnat si restul de sos in vas, am adaugat masline si busuioc proaspat. Am dat la cuptorul incins pentru 20 minute. A iesit foarte fraged si gustos!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos portocale si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

26.03.2011, 10:03

Arata supeeeerb

Adinuta 1

03.04.2011, 18:51

Sirena, probabil ca se poate, insa eu nu folosesc microunde, nu stiu ce sfat sa iti dau

Adinuta 1

03.04.2011, 18:51

Ruxy, multumesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Somon umplut cu branza ( Finlanda)