Somon cu sparanghel și ciuperci

de Satisfyyourcravings in Somon, 6 Apr 2014 | 2697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de grame somon cu piele
  • 1 legătură sparanghel, tăiat în tije mici
  • 2 lingurițe suc de lămâie
  • 250 grame ciuperci proaspete, feliate
  • unt
  • roșii cherry
  • sare/ piper
  • ulei de măsline
  • 2 lingurițe oțet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sparanghel și ciuperci:

Somonul se sărează și piperează. Se gătește într-o tigaie cu puțin ulei de măsline câte 5 minute pe parte, până devine opac și e gătit complet.


Sparanghelul se așează pe un tigaie- grătar și se gătește pe toate părțile până devine ușor maroniu. Se toarnă sucul de lămâie și se scutură grătarul astfel încât sparanghelul să fie acoperit de suc. Se scoate pe o farfurie.


Roșiile se gătesc pe grătar până se înmoaie.


Ciupercile se călesc în puțin unt până se evaporă toată apa. Se sărează, piperează și se adaugă oțetul balsamic. Se păstrează pe foc încă 2-3 minute.


Se servește somonul împreună cu sparanghelul, ciupercile și roșiile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sparanghel și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

06.04.2014, 18:02

excelent

anca_rm 1

07.04.2014, 14:19

wow ce-mi placeee

laura_n 1

07.04.2014, 16:42

perfect!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu legume