Somon glazurat dulce-picant

de Satisfyyourcravings in Somon, 16 Ian 2016 | 2576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati somon cu piele
  • 5 linguri sos dulce de chili
  • sare
  • orez/ quinoa pentru servit
  • 1 fir de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon glazurat dulce-picant:

Se presara bucatile de somon cu sare si se ung cu 4 linguri de sos dulce de chili. Se lasa la marinat cateva ore sau peste noapte.


Se gatesc la 180 de grade timp de 8 minute, intorcandu-le o data. Se ung cu restul de sos de chili si se mai lasa 5 minute sau pana incep sa se caramelizeze.


Se servesc cu orez/ quinoa si presarate cu rondele de ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon glazurat dulce-picant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

simona72 1

17.01.2016, 12:02

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:02

Delicios!!

Alexandra Burz 1

01.02.2016, 21:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon umplut cu branza ( Finlanda)