Somon glazurat dulce-picant

de Satisfyyourcravings in Somon, 16 Ian 2016 | 2144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati somon cu piele
  • 5 linguri sos dulce de chili
  • sare
  • orez/ quinoa pentru servit
  • 1 fir de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon glazurat dulce-picant:

Se presara bucatile de somon cu sare si se ung cu 4 linguri de sos dulce de chili. Se lasa la marinat cateva ore sau peste noapte. 

Se gatesc la 180 de grade timp de 8 minute, intorcandu-le o data. Se ung cu restul de sos de chili si se mai lasa 5 minute sau pana incep sa se caramelizeze. 

Se servesc cu orez/ quinoa si presarate cu rondele de ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon glazurat dulce-picant" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

simona72

simona72 1

17.01.2016, 12:02

Gicuta69

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:02

Delicios!!

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

01.02.2016, 21:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!